Edith konyhája

Sacher muffin

HV.: 20 dkg liszt, fél cs.sütőpor, 10 dkg cukor, 2 tojás, baracklekvár(én 2 jó púpos evőkanállal teszek bele) , minimum 1 tábla ÉTcsoki, 10 dkg vaj

Szárazanyag összekever (20 dkg liszt és kb. fél csomag sütőpor)

Nedves anyag összekever (Kb.10 dkg cukor és 2 tojás robotgéppel simára, majd a lekvár)

Csokit a vajjal megolvasztani (mikróban is lehet) majd ezt is belecsurgatni a tojásos masszába (melegen tilos). Majd a sütőporos lisztet is belekutyulni 3/4-ig tölteni a muffinpapírokat, én lassan sütöm, mert könnyen ég.

Nagyon finom. (Milla receptje)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!