Edith konyhája

Cseresznyés v. meggyes pite

Hozzávalók: 2 tojás, 25 dkg liszt, 2,5 dl tej, 1cs. sütőpor, 20 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukor, 10 dkg margarin, csipet só, 30-40 dkg meggy v. cseresznye

A tojásokat a margarinnal, a liszttel, sütőporral, vaníliás cukorral, csipet sóval jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, és jól összedolgozzuk. Lisztezett, zsírozott tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk a kimagozott meggyel vagy cseresznyével, és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

Porcukorral meghintve kínálhatjuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!