Edith konyhája

Piramis

Hv.: 50 dkg darált keksz, 10 dkg darált mandula, 30 dkg porcukor, 2 dkg kakaópor (Holland a legjobb), 1 cs. bourbon vaníliás cukor, 1 rumaroma, 1,5 dl kávé (instant kávéból), 2 dl tej
töltelék: 15 dkg margarin, 15 dkg porcukor
+ kb. 20 db Albert keksz és egy piramishoz való forma, a hempergetéshez kristálycukor, vagy dió
A hozzávalókat jól összegyúrjuk. A margarint habosra keverjük a porcukorral.
A masszából gombócokat gyúrunk, amiket kristálycukorban vagy kis darált dióban meghempergetünk. Jól belenyomkodjuk a formába.A közepébe 1-2 kiskanálnyit töltünk a margarinkrémből. Az egészet egy Albert kekszre rakjuk.
Nagyon finom, kiadós, és nagyon gyors süti.

(buzavirag receptje alapján, kicsit átváltoztatva…:) )

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!