Edith konyhája

Márványcsirke

Hv.: 50 dkg csirkemell, 3tojás, 3 ek. liszt, 3 ek. tejföl, 20 dkg reszelt sajt, bors, só,tetszés szerinti fűszerek, (oregano, kakukkfű stb…)vágott petrezselyem, 25-30 dkg vékony bacon

Egy őzgerinc formát kibéleltem a vékony baconnel úgy, hogy mindkét oldalán lelógjon (késöbb ezt kell rá visszahajtani). A csirkemellet vékony csíkokra vágtam és az összes hozzávalót egy nagyobb tálban összekevertem. A masszát belekanalaztam a formába, visszahajtogattam a bacont, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe toltam. (180°) Így sütöttem 25 percig, majd levettem a fóliát és további 20 perc alatt pirosra sütöttem.
A recept Ancsika oldaláról való.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!