Edith konyhája

Emeletes tiramisu torta

A receptje itt.

Az alsó torta a megadott mennyiségek szerint, a felső pedig a fele. (tojásból 3 kisebb) A krémből elég volt a megadott mennyiség.

Hulala-ból kb. 4 dl-t használtam.

Külön hagytam mindegyiket a formában dermedni. Aztán másnap lecsatoltam, körbekentem a nagyobbikat a habbal, a tetejére jó vastagon. Erre jött a kisebb torta. Utána már csak díszíteni kellett. 🙂 A Kapucínerből 2 db-ot használtam el.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szia.Gyönyörű ez a torta. Az oldalát mivel csináltad, hogy ilyen szép kockás lett?

  2. pinkiecica says:

    Nyami, biztosan fincsi lett, de mi ezt már kiveséztük a plörkön. :))) Ügyi vagy!

  3. hajed says:

    Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! 🙂 Tényleg fincsi lett, mindenkinek ízlett…:))

  4. Gizi says:

    Csodálatos!!!!! Olyan isteni habkönnyűnek néz ki.

  5. Ügyesen megcsináltad, szép lett, biztos finom is volt! 🙂

  6. Limara says:

    Gyönyörű! Jó lenne belőle egy szeletke! 🙂

  7. Lilla says:

    menő! próbáld ki egyszer nem vaníliás hanem tejszínízű pudinggal összekeverni a mascarponet. szerintem jobb, mert kevésbé nyomja el az ízét a tejszínes.

  8. Yasmine says:

    Valami álomszép!!! Szenzációs ötlet Kapucinerrel díszíteni! Gyönyörű!! :-))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!