
A receptje itt.
Az alsó torta a megadott mennyiségek szerint, a felső pedig a fele. (tojásból 3 kisebb) A krémből elég volt a megadott mennyiség.
Hulala-ból kb. 4 dl-t használtam.
Külön hagytam mindegyiket a formában dermedni. Aztán másnap lecsatoltam, körbekentem a nagyobbikat a habbal, a tetejére jó vastagon. Erre jött a kisebb torta. Utána már csak díszíteni kellett. 🙂 A Kapucínerből 2 db-ot használtam el.
Szia.Gyönyörű ez a torta. Az oldalát mivel csináltad, hogy ilyen szép kockás lett?
Szia, küldtem neked valamit: http://gabriellakonyhaja.blogspot.com/2009/10/kata-lepett-meg-ezzel-az-aranyos-dijjal.html
Nyami, biztosan fincsi lett, de mi ezt már kiveséztük a plörkön. :))) Ügyi vagy!
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! 🙂 Tényleg fincsi lett, mindenkinek ízlett…:))
Istenien néz ki! Ügyes vagy!
Nagyon szép!
Csodálatos!!!!! Olyan isteni habkönnyűnek néz ki.
Ügyesen megcsináltad, szép lett, biztos finom is volt! 🙂
Gyönyörű! Jó lenne belőle egy szeletke! 🙂
menő! próbáld ki egyszer nem vaníliás hanem tejszínízű pudinggal összekeverni a mascarponet. szerintem jobb, mert kevésbé nyomja el az ízét a tejszínes.
Valami álomszép!!! Szenzációs ötlet Kapucinerrel díszíteni! Gyönyörű!! :-))